Contact

 Heeft u vragen, of wilt u meer informatie over Hotel & Bistro Herikerberg Neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens

Goorseweg 58 ~ 7475 BE
Markelo / Hof van Twente
telefoon :0547 368 750
fax :0547 368 751

email: info@hotelherikerberg.nl

 

Hotel Herikerberg, uitstekend bereikbaar

Hotel Herikerberg is eenvoudig te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Via de snelweg A1 neemt u afrit 27-Markelo en dan slaat u (rechtsaf) richting Markelo-Goor. U volgt deze weg die uitkomt in het centrum van  Markelo en u blijft rechtdoor rijden richting Goor. Als u Markelo bent uitgereden verschijnt het hotel na ongeveer 2,5 km boven op de Herikerberg, aan de rechterzijde van de weg. 

Met het openbaar vervoer kunt u ervoor kiezen om naar Station Holten of Station Goor te reizen. Vanaf Station Goor pakt u de bus richting Holten, u kunt dan uitstappen voor het hotel bij de halte Herikerberg. Vanaf Station Holten pakt u de bus richting Goor, u kunt dan uitstappen voor het hotel bij de halte Herikerberg.

Houdt u er rekening mee dat er op zondag geen bussen rijden. U kunt altijd contact opnemen met de receptie, zodat wij u kunnen ophalen van het station(op basis van beschikbaarheid)

 

Route