Hotel Herikerberg is geopend, maar hanteert aangescherpte maatregelen

Wij hebben een social-distancing plan gemaakt inclusief werkprotocollen en hebben dit geïmplementeerd. Zo is de inrichting in het hotel, restaurant, terras en keuken volledig aangepast naar de maatstaven van de 1,5 meter samenleving. Hierdoor is het voor zowel de gast als de medewerker mogelijk om veilig 1,5 meter afstand te houden. Er zijn diverse aanpassingen gedaan om de gasten zo gastvrij en veilig mogelijk te kunnen ontvangen volgens de normen die nu gelden. De veiligheid en gezondheid wordt op deze wijze van zowel medewerkers als gasten maximaal gewaarborgd.

Gasten en medewerkers hebben bij binnenkomst de mogelijkheid om meteen hun handen schoon te maken met desinfectiemiddel, maar ook in de rest van het hotel staan overal desinfecterende middelen en wordt er door middel van posters gewezen op alle RIVM richtlijnen. In de praktijk betekent dit dat het hotel, waaronder de receptie en het restaurant, zo ingericht zijn dat het mogelijk is om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Ook de overige openbare ruimtes, zoals de lobby en het terras zijn op deze wijze aangepast. In het restaurant wordt er door onze medewerkers gebruik gemaakt van extra afzettafels, waardoor het bedienend personeel op 1,5 meter afstand van de gasten blijft. Omdat er minder tafels in ons restaurant staan maken wij tijdens het ontbijt en diner gebruik van 2 tijdsblokken waarin u kunt reserveren. 

Wij serveren het ontbijt uit aan tafel i.p.v een ontbijtbuffet, roomservice is ook mogelijk.

De genomen maatregelen betekent flexibele aanpassing van de medewerkers en minder gasten in ons restaurant die een zitplaats hebben. Door al deze maatregelen kunnen wij de gasten een gastvrij en veilig weekendje weg of vakantie bezorgen.

Let op; gasten die op hetzelfde postadres wonen mogen bij elkaar aan tafel zitten. Boekt u meerdere kamers en woont u niet op hetzelfde adres? Dan mag u helaas niet bij elkaar aan tafel zitten.

U kunt weer komen genieten van al onze arrangementen, inclusief ontbijt, diner en de service die u van ons gewend bent. 

Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio Twente nauw in de gaten gehouden, zodat hotel Herikerberg voortdurend aan de veiligheid en welzijn van haar gasten en medewerkers kan voldoen.

Voor vragen over reserveringen verzoeken wij u een mail te sturen naar info@hotelherikerberg.nl of bel ons op 0547-368750

Met gastvrije groet,

Daniel & Annemarie Brandriet

Team Hotel Herikerberg