Feesten&Partijen

Een unieke locatie in een betoverend mooi landschap. Voor een herinnering die een leven lang mee gaat! Landhuishotel en Bistro Herikerberg is een kleinschalig boutique vier sterren hotel. De locatie leent zich uitstekend voor familiebijeenkomsten, diners en buffetten. Een spetterend personeelsfeest of een dag voor uw relaties? Binnen Landhuishotel en Bistro Herikerberg maken we van iedere bijeenkomst iets speciaals!

Voor iedere bijeenkomst een offerte op maat!

 

Hotel voor FamiliebijeenkomstenFamiliebijeenkomsten

Heeft u binnenkort iets te vieren? Familie reunie, huwelijksjubileum, verjaardag of iets anders? Ons landhuis biedt uitstekende mogelijkheden. Uitsluitend voor een bijeenkomst of in combinatie met overnachtingen. Maakt u gerust een afspraak wij laten met veel plezier onze ruimtes zien. Uw voordeel; door de kleinschaligheid van onze locatie krijgt u altijd een authentieke gastvrijheidsbeleving!


Hotel voor bruiloften en huwelijkenTrouwen & huwelijksdiner

Landhuishotel Herikerberg is een uitstekende trouwlocatie! Een adembenemende opstelling in de hoteltuin of intiem in onze Tuynzaal. Aansluitend verzorgen wij graag een feestelijk aperitief en het bruidsgebak. Vanzelfsprekend kunt u tongstrelend dineren! Ook het avondfeest op onze locatie? Dat kan! U huurt ons hotel dan exclusief af voor uw gezelschap. Ons hotel beschikt over één bruidssuite!    Klik hier voor meer informatie over trouwen op de Herikereberg


Hotel voor bedrijfsfeestenBedrijfsfeest, incentive of bijeenkomsten

Landhuishotel Herikerberg biedt een fantastische ambiance voor het ontvangen van uw personeel of relaties. Onze locatie zal zorgen voor energie en inspiratie. Laat uzelf en uw personeel of gasten verassen door onze keuken. Uiteraard kunnen wij in overleg met u zorgen voor passende activiteiten.