Het leukste Landhuishotel van Twente...

Centraal gelegen in Overijssel, nabij Almelo, Hengelo, Enschede en Deventer te midden van eeuwenoude bossen vindt u Landhuishotel en Bistro Herikerberg. Markant gelegen op de top van de Herikerberg nabij nationaal park de Sallandse Heuvelrug, al meer dan 100 jaar één van de kroonlocaties van Overijssel. Het hotel beschikt over de zeven mooiste fietsroutes van Twente. Wij hebben een grote fietsenstalling waar voldoende plaats is voor uw eigen fiets. Ook zijn er voldoende oplaadpunten voor E-bikes. Onze locatie is perfect voor zowel toeristische als zakelijke verblijven. Faciliteiten: 30 luxe landhuiskamers, onze bistro waar voornamelijk gewerkt wordt met Twentse streekproducten en een tweetal luxe conferentiezalen voor inspirerende bijeenkomsten.

"Want genieten! Dat is waar het om draait..."

Zakelijk overnachten Twente

Zakelijk overnachten Twente

Landhuishotel Herikerberg is de HOTEL BUSINESS locatie van Twente 2017 door de uitstekende centrale ligging. Er zijn speciale tarieven voor bedrijven!

Meer informatie >>
Lekker en gezellig dineren

Lekker en gezellig dineren

Op de menukaart van onze bistro staan gerechten die met zorg gekozen zijn met als “ingrediënten”; streekproduct, ambacht, eerlijk, smaak, en natuurlijk hoogwaardige kwaliteit. Bij mooi weer kunt u ook dineren op ons prachtige terras met uitzicht op de tuin.

Meer informatie >>
Populus

Populus

Landhuishotel Herikerberg heeft zich aangesloten bij Populus

Meer informatie >>