Er even lekker op uit in de Twentse natuur

Welkom op de website van Landhuishotel Herikerberg.

Landhuishotel Herikerberg is de perfecte locatie om de natuur in te gaan. Ons hotel is geopend, het restaurant is helaas nog gesloten door de huidige maatregelen, Ons terras is conform de regels geopend van 12.00 tot 18.00 voor hotelgasten en voor gasten die niet in het hotel verblijven. Kom overnachten in 1 van onze gerenoveerde hotelkamers en u kunt komen genieten van het ontbijt.lunch en diner op de kamer. Wij bezorgen alles voor u op de kamer, conform regels van het RIVM

De temperaturen lopen op en het voelt als lente, heerlijk.

Zijn we hier niet allemaal aan toe? Ga lekker een paar dagen genieten van de zon en het voorjaarsgevoel in Twente. Maak lange boswandelingen samen, neem de fiets mee en fiets een mooie fietsroute door de Twentse natuur. 
Met deze temperaturen is het heerlijk om lekker buiten te zijn en er op uit te trekken.

Kijk op onze arrangementen pagina voor de mogelijkheden en het boeken van arrangementen.

Daniel & Annemarie Brandriet

Medewerkers Hotel Herikerberg

Het leukste Landhuishotel van Twente...

Centraal gelegen in Overijssel, nabij Almelo, Hengelo, Enschede en Deventer te midden van eeuwenoude bossen vindt u Landhuishotel en Bistro Herikerberg. Markant gelegen op de top van de Herikerberg nabij nationaal park de Sallandse Heuvelrug, al meer dan 100 jaar één van de kroonlocaties van Overijssel. Het hotel beschikt over de mooiste fietsroutes van Twente. Wij hebben een grote fietsenstalling waar voldoende plaats is voor uw fiets. Ook zijn er voldoende oplaadpunten voor E-bikes. Wij verhuren e-bikes. Onze locatie is perfect voor zowel toeristische als zakelijke verblijven. Faciliteiten: 30 landhuiskamers, parkeerplaats met gratis oplaadpunt voor uw elektrische auto, onze bistro waar voornamelijk gewerkt wordt met Twentse streekproducten en een conferentiezaal voor inspirerende bijeenkomsten.

Zakelijk overnachten Twente

Zakelijk overnachten Twente

Landhuishotel Herikerberg is een van de mooiste business locaties van Twente met een uitstekende centrale ligging. Er zijn speciale tarieven voor bedrijven!

Meer informatie >>
Fietsen en Wandelen

Fietsen en Wandelen

Ontdek Twente wandelend of op de fiets, Hotel Herikerberg is hier uw perfecte uitvalsbasis voor. Klik hier voor meerdere fietsroutes

Meer informatie >>
COVID-19 maatregelen

COVID-19 maatregelen

Vind hier alle maatregelen die wij hebben getroffen conform regelgeving RIVM en veiligheidsregio Twente

Meer informatie >>