Het leukste Landhuishotel van Twente...

Centraal gelegen in Overijssel, nabij Almelo, Hengelo, Enschede en Deventer te midden van eeuwenoude bossen vindt u Landhuishotel en Bistro Herikerberg. Markant gelegen op de top van de Herikerberg nabij nationaal park de Sallandse Heuvelrug, al meer dan 100 jaar één van de kroonlocaties van Overijssel. Het hotel beschikt over de mooiste fietsroutes van Twente. Wij hebben een grote fietsenstalling waar voldoende plaats is voor uw fiets. Ook zijn er voldoende oplaadpunten voor E-bikes. Wij verhuren ook fietsen met 7-versnellingen en e-bikes. Onze locatie is perfect voor zowel toeristische als zakelijke verblijven. Faciliteiten: 30 landhuiskamers, parkeerplaats met gratis oplaadpunt voor uw elektrische auto, onze bistro waar voornamelijk gewerkt wordt met Twentse streekproducten en een conferentiezaal voor inspirerende bijeenkomsten.

U bent van harte welkom in Markelo!

Na de persconferentie van 3 november is duidelijk medegedeeld dat hotels en hun bijbehorende restaurants open mogen blijven voor hun gasten!

Helaas mogen wij  geen gasten(niet-hotelgasten) van buitenaf meer toestaan in ons restaurant.

Uiteraard volgen wij NOG STEEDS de strikte Corona maatregelen ;

  • wij waarborgen overal en ten aller tijde de 1.5 m afstand
  • ons bedienend personeel serveert eten en drinken op 1.5 m
  • al onze medewerkers dragen mondkapjes
  • wij hebben looproutes in ons restaurant
  • overal in het hotel is handdesinfectie voorradig

U kunt al onze maatregelen hier rustig nalezen

Kortom er is niets wat uw verblijf in de weg kan staan bij ons. Wij zijn sinds mei, na onze lock-down, enorm streng op de voorschriften en protocollen Alle maatregelen van het kabinet hebben betrekken op het sociale verkeer. Als u en uw partner dus veilig willen genieten van een weekendje of een paar dagen weg is dit gewoon toegestaan!

Dit tot een maximum van 4 personen! Grotere groepen worden dus helaas niet toegestaan!

Wij leven ontzettend mee met al onze collega’s in de horeca die helaas wel hun deuren moeten sluiten morgen. Wij weten hoeveel werk iedereen heeft verzet om wel aan alle regels en voorschriften te voldoen.

Daniël & Annemarie Brandriet

Medewerkers Hotel Herikerberg

Zakelijk overnachten Twente

Zakelijk overnachten Twente

Landhuishotel Herikerberg is een van de mooiste business locaties van Twente met een uitstekende centrale ligging. Er zijn speciale tarieven voor bedrijven!

Meer informatie >>
Fietsen en Wandelen

Fietsen en Wandelen

Ontdek Twente wandelend of op de fiets, Hotel Herikerberg is hier uw perfecte uitvalsbasis voor. Klik hier voor meerdere fietsroutes

Meer informatie >>
COVID-19 maatregelen

COVID-19 maatregelen

Vind hier alle maatregelen die wij hebben getroffen conform regelgeving RIVM en veiligheidsregio Twente

Meer informatie >>