Tijdelijke sluiting i.v.m. nieuwe maatregelen!

Welkom op de website van Landhuishotel Herikerberg. Helaas zijn wij tot en met 9 februari 2021 gesloten vanwege de verlengde maatregelen. Kijk op onze arrangementen pagina voor de mogelijkheden en het boeken van arrangementen vanaf 9 februari.

Wij zijn op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 telefonisch bereikbaar op 0547-368750. Als u ons mailt via info@hotelherikerberg.nl,  dan krijgt u altijd dezelfde dag nog een reactie op uw email.

Bedankt voor uw begrip en blijf gezond.

Daniel & Annemarie Brandriet

Medewerkers Hotel Herikerberg

Het leukste Landhuishotel van Twente...

Centraal gelegen in Overijssel, nabij Almelo, Hengelo, Enschede en Deventer te midden van eeuwenoude bossen vindt u Landhuishotel en Bistro Herikerberg. Markant gelegen op de top van de Herikerberg nabij nationaal park de Sallandse Heuvelrug, al meer dan 100 jaar één van de kroonlocaties van Overijssel. Het hotel beschikt over de mooiste fietsroutes van Twente. Wij hebben een grote fietsenstalling waar voldoende plaats is voor uw fiets. Ook zijn er voldoende oplaadpunten voor E-bikes. Wij verhuren ook fietsen met 7-versnellingen en e-bikes. Onze locatie is perfect voor zowel toeristische als zakelijke verblijven. Faciliteiten: 30 landhuiskamers, parkeerplaats met gratis oplaadpunt voor uw elektrische auto, onze bistro waar voornamelijk gewerkt wordt met Twentse streekproducten en een conferentiezaal voor inspirerende bijeenkomsten.

Zakelijk overnachten Twente

Zakelijk overnachten Twente

Landhuishotel Herikerberg is een van de mooiste business locaties van Twente met een uitstekende centrale ligging. Er zijn speciale tarieven voor bedrijven!

Meer informatie >>
Fietsen en Wandelen

Fietsen en Wandelen

Ontdek Twente wandelend of op de fiets, Hotel Herikerberg is hier uw perfecte uitvalsbasis voor. Klik hier voor meerdere fietsroutes

Meer informatie >>
COVID-19 maatregelen

COVID-19 maatregelen

Vind hier alle maatregelen die wij hebben getroffen conform regelgeving RIVM en veiligheidsregio Twente

Meer informatie >>