Het leukste Landhuishotel van Twente...

Centraal gelegen in Overijssel, nabij Almelo, Hengelo, Enschede en Deventer te midden van eeuwenoude bossen vindt u Landhuishotel en Bistro Herikerberg. Markant gelegen op de top van de Herikerberg nabij nationaal park de Sallandse Heuvelrug, al meer dan 100 jaar één van de kroonlocaties van Overijssel. Het hotel beschikt over de mooiste fietsroutes van Twente. Wij hebben een grote fietsenstalling waar voldoende plaats is voor uw fiets. Ook zijn er voldoende oplaadpunten voor E-bikes. Wij verhuren ook fietsen met 7-versnellingen en e-bikes. Onze locatie is perfect voor zowel toeristische als zakelijke verblijven. Faciliteiten: 30 landhuiskamers, parkeerplaats met gratis oplaadpunt voor uw elektrische auto, onze bistro waar voornamelijk gewerkt wordt met Twentse streekproducten en een conferentiezaal voor inspirerende bijeenkomsten.

Wij zijn weer open!

U bent weer van harte welkom in Markelo. Wij zijn blij om weer gasten te mogen ontvangen. In Twente hebben we ruimte genoeg en u vindt hier prachtige fiets- en wandelpaden. Wij hebben vele fiets en wandelroutes die bij het hotel starten. Boek nu via onze eigen website een arrangement en u bent verzekerd van de beste prijs.

Conform richtlijnen van het RIVM verzorgen wij voor onze hotelgasten het ontbijt, lunch en diner in ons restaurant en op ons terras. Ook is gratis roomservice beschikbaar. Uiteraard gebeurt dit alles op gepaste afstand.

Niet-hotel gasten zijn ook weer welkom in ons restaurant of op ons terras. Wel is het, conform de regels, noodzakelijk te reserveren. U kunt reserveren voor ons restaurant door ons te bellen op; 0547-368750 

Wij hebben verschillende maatregelen getroffen omtrent het COVID-19 virus, u kunt deze hier bekijken

Wiji zien u graag weer in Twente

Daniel & Annemarie Brandriet

Team Herikerberg

Zakelijk overnachten Twente

Zakelijk overnachten Twente

Landhuishotel Herikerberg is een van de mooiste business locaties van Twente met een uitstekende centrale ligging. Er zijn speciale tarieven voor bedrijven!

Meer informatie >>
Fietsen en Wandelen

Fietsen en Wandelen

Ontdek Twente wandelend of op de fiets, Hotel Herikerberg is hier uw perfecte uitvalsbasis voor. Klik hier voor meerdere fietsroutes

Meer informatie >>
COVID-19 maatregelen

COVID-19 maatregelen

Vind hier alle maatregelen die wij hebben getroffen conform regelgeving RIVM en veiligheidsregio Twente

Meer informatie >>