De mooiste fietsroutes in Twente vanuit Hotel Herikerberg

Golfclub driene hotelEr zijn veel mooie fietsroutes in Twente bereikbaar vanuit Hotel Herikerberg. Denkt u hierbij aan de zeskastelenroute rond Diepenheim of de route Markelo, Rijssen, Goor. De fietsroutes in Twente starten vanhuit Hotel Herikerberg. De ligging van het hotel is uniek en centraal nabij de steden Deventer, Almelo en Hengelo. Een gemakkelijke uitvalsbasis om alle bezienswaardigheden van Twente te bezoeken. Het hotel is gelegen te midden van eeuwenoude bossen op slechts enkele kilometers afstand van nationaal park de Sallandse heuvelrug.

Wij hebben onze eigen fietsroute. Deze route(van ongeveer 35 kilometer) loopt door het prachtige Twentse coulissenlandschap. U fiets langs de Diepenheimse kastelen en door de eeuwenoude bossen en landerijen van het Twentse landschap.

Deze route is in het hotel verkrijgbaar, maar u kunt hem ook hier downloaden

Daarnaast werken wij ook samen met route.nl. Via route.nl kunt u een bestaande route fietsen vanuit het hotel, maar u kunt ook uw eigen route maken. Klik hier voor meer fietsroutes via route.nl

 

Hotel Herikerberg heeft uitstekende arrangementen voor fietsers. Klik op onderstaande knop om al onze arrangementen te bekijken:

Bekijk onze arrangementen