3-daags piano weekend Herikerberg          vanaf€ 139.- p.p.

Tijdens dit spetterende muziek weekend wordt het een feest der herkenning bij Hotel Herikerberg met gouwe ouwe nummers. Onze keukenbrigade verwent u tijdens dit muziekspektakel elke avond met een overheerlijk vier-gangen diner waarin de Twentse streekproducten centraal staan.

  

Vrijdagavond trappen we dit muzikale weekend af met Hans Freie. Hans speelt al jaren bij Hotel Herikerberg. Hij zorgt altijd voor een perfecte stemming en weet elke avond weer zijn gasten te verrassen met zijn prachtige muziek. 

Op zaterdagavond speelt Aristakes. Aristakes speelt al decennia lang de sterren van de hemel op elke piano of vleugel. Met zijn zoetgevooisde stemgeluid brengt hij elke luisteraar direct in vervoering. Met zijn enthousiasme en warme uitstraling is Aristakes een graag geziene gast bij speciale gelegenheden. 

Inhoud van dit arrangement:

  • welkomstdrankje
  • 2x overnachting 
  • 2x gebruik van ons Twentse ontbijtbuffet
  • 2x 4-gangendiner
  • Op twee avonden live muziek. 

Het 3-daags piano weekend Herikerberg is alleen te boeken in het weekend van vrijdag 16 november t/m zondag 18 november. De prijs is €139,- p.p. op basis van de economy kamer, voor de comfort kamer is de prijs €149,- p.p. en voor de bostuinkamer is de prijs €159,- p.p.